





## BUCUM - Building Capacity in University Management Short course on Quality Assurance Course Instructor

Date of course

Date	Time	Торіс
Day 1 11-11-2015 (Wednesday)	9:00 - 9:30 (30 mins)	Registration, welcome and introduction to the course
	9:30 - 10:30 (1 hour)	Quality Assurance and Higher Education – Part I
	10:30 - 10:45 (15 mins)	Coffee Break
	10:45 - 11:45 (1 hour)	Quality Assurance and Higher Education – Part I continued
	11:45 – 12:45 (1 hour)	Quality Assurance and Higher Education – Part II
	12:45 – 01:00 (15 mins)	Coffee Break
	01:00-02:00 (1 hour)	Quality Assurance and Higher Education – Part II continued Short Quiz
Day 2 12-11-2015	9:00 – 10:00 <i>(1 hour)</i>	Accreditation –Part I
	10:00 – 11:00 <i>(1 hour)</i>	Accreditation –Part II
	11:00 - 11:15 <i>(15 mins)</i>	Coffee Break
	11:15 – 12:00 (45 mins)	Accreditation –Part II continued Short Quiz
12-11-2015	12:00 –12:45 (45 mins)	Self-Assessment –Part I
12-11-2015 (Thursday)	12:00 –12:45 (45 mins) 12:45 – 01:00 (15 mins)	Self-Assessment –Part I Coffee Break
	12:45 – 01:00 (15 mins)	Coffee Break Self-Assessment –Part II Guidelines for self-



